top of page

VDV
Express

Dobrodošli na VDV Express web prezentaciju!
Vašeg partnera u sigurnoj, brzoj i efikasnoj dostavi širom Crne Gore!

O NAMA

Naša Priča
VDV Express doo, iz Podgorice, novoosnovano je preduzeće s ciljem da postane lider u domenu kurirske dostave u Crnoj Gori. Posvećeni smo pružanju vrhunskog iskustva našim klijentima, koristeći najviše svijetske i evropske standarde u industriji.

Licencirani Poštanski Operator
Ponosno možemo istaći da posedujemo licencu za obavljanje poslova poštanskog operatera na teritoriji Crne Gore. Ova licenca potvrđuje našu predanost kvalitetu i bezbijednosti u pružanju usluga dostave, stvarajući pouzdan i odgovoran odnos s našim klijentima.

Naši Ciljevi
Naša misija je jednostavna – pružiti odličan servis koristeći najmodernije tehnologije i metode dostave. Razvijamo mrežu pouzdanih dostavljača kako bismo omogućili brzu dostavu u sve dijelove Crne Gore. Svoje ciljeve ostvarujemo usvajanjem novih, modernih metoda, uključujući i mobilne aplikacije, koje koristimo kako bismo bili u koraku s vremenom i olakšali klijentima praćenje svojih pošiljki.

Nova Era Kurirske Dostave
Naša posvećenost inovacijama i najvišim standardima odražava se u našem sloganu - "Nova Era Kurirske Dostave". Smatramo da je svaka dostava prilika za stvaranje pozitivnog iskustva, te uvodimo inovacije kako bismo unaprijedili našu uslugu i podigli je na novi nivo.

Kontaktirajte nas
Otvoreni smo za saradnju sa svima koji cijene brzinu, sigurnost i vrhunski servis. Spremni smo biti vaš pouzdan partner u dostavi, podržavajući vas u svim vašim potrebama.

Dobrodošli u VDV Express doo – gdje nova era kurirske dostave postaje stvarnost!

Garantujemo sigurnost

VDV Express vam nudi pouzdanu uslugu dostave u svim krajevima Crne Gore.

bottom of page